Eske Willerslev: Hvor stammer vi fra?

April 27, 2017

Hvor meget ved vi danskere egentlig om, hvor vi kommer fra? Lyt med i denne Politiken Live Podcast, hvor den berømte evolutionsbiolog Eske Willerslev gæster Københavns Universitet til en forelæsning om, hvor vi danskere stammer fra, og hvordan vi har udviklet os

Den verdensberømte evolutionsbiolog ved Cambridge University og Københavns Universitet, Eske Willerslev, kigger på DNA i alt fra ældgamle knogler til iskerner. Og så stiller han afgørende forskningsspørgsmål som: Hvorfor uddøde mammutterne? Hvem var de første folk i Amerika? Og hvor stammer vi fra?

I denne Politiken Live Podcast kan du høre Eske Willerslev fortælle om det, han forsker i lige nu, nemlig det danske genoms udvikling, der sladrer om, hvor vi danskere egentlig kommer fra, og hvordan vi har udviklet os.

Forelæsningen var en del af samtalerækken ”Det vi ved – det vi kan”, som er udviklet i et samarbejde mellem Politiken, Københavns Universitet og Carlsbergfondet med støtte fra Carlsberg Mindelegat. Forelæsningen foregik på Københavns Universitet tirsdag d. 25. April 2017.

Medvirkende: Eske Willerslev, Lasse Foghsgaard

Redaktion: Silke Fenman, Mikkel Vuorela og Vanessa Christophersen

00:0000:00

Facebook Comments: