International Forfatterscene: Jonathan Safran Foer på Den Sorte Diamant

March 16, 2017

Politiken Live Podcast tager dig med til den udsolgte åbningsaften af International Forfatterscene på Den Sorte Diamant med amerikanske Jonathan Safran Foer.

 

Den storsælgende, amerikanske forfatter Jonathan Safran Foer, aktuel med romanen ’Her er jeg’, indledte i februar en ny sæson af International Forfatterscene på Den Sorte Diamant. Hør ham i Politiken Live Podcast i samtale med Politikens Litteraturredaktør Jes Stein Pedersen.

 

Med romanerne ’Alt bliver oplyst’ fra 2002 og ’Ekstremt højt og utrolig tæt på’ fra 2005 markerede amerikanske Jonathan Safran Foer sig som en slags magisk modernist og en fantasifuld og stortsælgende romanforfatter.

 

Men efter den svimlende begyndelse holdt forfatteren en skønlitterær skrivepause på intet mindre end 11 år, før hans næste roman – den nyeste – ’Her er jeg’ så dagens lys. Endelig er bogen udkommet på dansk, og du kan i denne udgave af Politiken Live Podcast høre, hvordan det lød, da Jes Stein Pedersen mødte forfatteren til International Forfatterscene på Den Sorte Diamant og blandt andet spurgte ham, hvor meget af hans eget privatliv, der er smittet af på romanen.

 

Medvirkende: Jonathan Safran Foer, Jes Stein Pedersen og Thomas Levin

Redaktion: Silke Fensman, Vanessa Christophersen og Mikkel Vuorela

 

00:0000:00

Facebook Comments: